Áraink

 


Mercedes Sprinter 518
20+1 személyes luxus autóbusz
Km díj:
180 Ft / km
Óradíj:
5.500 Ft / óra
 
Mercedes Viano
6+1 személyes luxus kisbusz
Km díj:
165 Ft / km
Óradíj:
5.000 Ft / óra

Gépjárműparkunk Mercedes Sprinter és Mercedes Viano kisbuszokból áll (kizárólag gépkocsivezetővel együtt bérelhetőek!). Áraink irányadó árak, 2017. január 1-től érvényesek

Kérjük, tiszteljen meg bennünket ajánlatkérésével ide kattintva!

A fenti árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Az ÁFA mértéke belföldön 27%, külföldi út esetén 0%..

A napi minimális km teljesítmény átlagban 250 km (Mercedes Sprinter bérlésekor), óradíjas megrendelés esetén legalább 4 óra kerül elszámolásra. Ha a tényleges teljesítmény kevesebb, mint a minimális, akkor a minimum teljesítmény kerül kiszámlázásra.

Budapest területén ki-beállásra km-díj esetén 15-15 km, óradíj esetén 0,5-0,5 óra plusz díjat számítunk fel.

Igény esetén gyermekülést, ülésmagasítót, vagy nagy terjedelmű csomagok esetén utánfutót díjmentesen biztosítunk!

A megrendelőt terhelő egyéb költségek:
Autópálya díjak, úthasználati díj, alagút- és kompdíj, városbelépők, illetékek, parkolási díj stb., valamint több napos útnál a gépkocsivezető szállása és napidíja (8.000 Ft / nap).

A fenti árak tájékoztató jellegűek, minden esetben a megrendelővel történő megegyezés alapján történik az elszámolás. A díjakat befolyásolják a megrendelt autóbuszok száma, az utazás távolsága és a megrendelés gyakorisága.

Gépkocsivezetőink engedélyei a jogszabályokban előírt feltételeknek mindenben megfelelnek, vezetési- és pihenőidejük meghatározásakor az Európai Unió Tanácsának 561/2006/EK rendelete az irányadó.

 

személyszállítás, buszbérlés, kirándulás, céges utazás, csoportos kirándulás, belföldi és külföldi körutazások, osztálykirándulás, gyermekszállítás, zenekarok szállítása, buszbérlés külföldre, sportcsapatok utaztatása, buszrendelés, városnézés, kisbusz bérlés, nyaralás, reptéri transzfer, rendezvények, szakmai utak, esküvők személyszállításának lebonyolítása, hétvégi program, síutak