Cégadatok


Albavia.hu Utazás Kft
Székhely: 2100 Gödöllő, Kossuth Lajos utca 6.
Irodacím: 2100 Gödöllő, Állomás tér 1-2. Királyi Váró épülete
asz: 13790017-2-13

Engedélyszámunk:

KASZ - 13 - 000461/1/2012

Szolgáltatásaink:

Utazási irodánkat 2006-ban nyitottuk Gödöllőn.

Célunk, hogy Utasaink és minden utazni vágyó, egy helyen megtalálja a teljes magyar utazási kínálatot. Nem kell végigjárnia több utazási irodát, megkeressük az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot!

Cégünk az Albavia.hu Utazás Kft önálló utazásközvetítői engedéllyel (U-001273) működik. Fontos, hogy minden megegyezik az utazásszervezők által meghirdetett árakkal, nincs külön kezelési költség vagy egyéb szolgáltatási díjak! Sőt! Irodánk filozófiájához tartozik, hogy minden Utasunknak az utazása otthonának elhagyásakor kezdődik, és az oda megérkezést követően ér véget.

Weboldalunkon mindig megtalálja a legfrissebb ajánlatokat, de tapasztalt Kollégáink is készséggel állnak a rendelkezésére! Bár Gödöllőn van az utazási irodánk, mégis az ország bármely pontjából el tud érni bennünket! Minden dokumentumot e-mail-en keresztül, illetve postai úton azonnal eljuttatunk Önhöz!

Ha utazni szeretne, keressen bennünket, nagyon szívesen állunk rendelkezésére!

Ajánlatainkért tekintse meg a www.utaznijo.com weboldalunkat!

Hol talál meg minket

Címünk 2100 Gödöllő, Állomás tér 1-2.

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 8 - 16 óra között

Telefon / Fax számunk : +36 28 415 784

Mobilszám: +36 20 559 9885

Email cím: info@albabus.hu

Hívjon minet INGYEN a Skype segítségével

AlbaVia Skype

Vegyen fel minket Skype partnerlistájára

Hogy talál el hozzánk?

 


Állomás tér 1-2. nagyobb térképen való megjelenítése

 

személyszállítás, buszbérlés, kirándulás, céges utazás, csoportos kirándulás, belföldi és külföldi körutazások, osztálykirándulás, gyermekszállítás, zenekarok szállítása, buszbérlés külföldre, sportcsapatok utaztatása, buszrendelés, városnézés, kisbusz bérlés, nyaralás, reptéri transzfer, rendezvények, szakmai utak, esküvők személyszállításának lebonyolítása, hétvégi program, síutak

Renault Trafic